NYHED: Vintertræning for nye sejlere

RØS er en klub for jollesejlere, kølbådssejlere, surfere og kajakroere. Vi sigter på at uddanne og dygtiggøre sejlerne og roerne, så de kan færdes trygt på vandet og føle glæde ved sejlsporten. Det gør vi ved en kombination af teoretisk og praktisk uddannelse samt mindre kapsejladsstævner. Vi lægger også vægt på sociale aktiviteter.

Se film om aktiviteterne i Rørvig Sejlklub

Seneste nyt

10-September-2017

Tak for i år og på gensyn i 2018

Så er sæsonen slut for i år, og det er jo endnu en gang gået godt, selvom vi også i år har brokket os lidt over vejret. En stor tak til alle, som har bidraget gennem de 6 sommeruger - ikke mindst til dem, som er trådt ind på den aktive scene i år. På gensyn næste sommer ... og til de praktiske opgaver inden da, når Peter indkalder.

23-April-2017

Klubmesterskaber afholdes i år søndag d. 6. august

15-April-2017

Standerhejsning og generalforsamling kl. 14.00

Tiden nærmer sig, hvor vi skal markere starten på en ny sæson. Lørdag i påskeferien er der standerhejsning og generalforsamling. Der er altid plads til nye kræfter, som vil give en hånd til klubbens drift og udvikling. Vel mødt. / Allan

Følg Rørvig Sejlklub på Facebook

RØS er medlem af Dansk Sejlunion (DS), som er tilknyttet Danmarks Idræts-Forbund (DIF).

Rørvig Sejlklub – RØS - er stiftet i 1965 og har klubhus på Rørvig Havn.

Toldbodvej 85, 4581 Rørvig

Webredaktør: Allan Kirk, info@roervig-sejlklub.dk

Sejl Sikkert - Den usynlige redningsvest

Hos RØS skal alle bruge synlige redningsveste :-)