Husk standernedhaling lørdag d. 17. oktober kl. 14.30

Vi runder sæsonen af på vanlig vis. Vi må se, hvad corona-situationen tillader indendørs efter standeren er taget ned.

RØS er en klub for jollesejlere, kølbådssejlere, surfere og kajakroere. Vi sigter på at uddanne og dygtiggøre sejlerne og roerne, så de kan færdes trygt på vandet og føle glæde ved sejlsporten. Det gør vi ved en kombination af teoretisk og praktisk uddannelse samt mindre kapsejladsstævner. Vi lægger også vægt på sociale aktiviteter.

Ny følgebåd

Vi har fået ny følgebåd med støtte fra Sparekassen Sjællands Fond, som har doneret 60.000 kr. til formålet. Det kan vi godt betragte som en stor anerkendelse af det arbejde, som de mange frivillige yder i RØS hvert år for at få det hele til at fungere.

"Checken" blev overrakt d. 9. juli af filialdirektør Flemming S. Andersen.

Stor tak til Sparekassen Sjællands Fond.

Aktivitetsplan 2020 - opdateret 28. juni

Sejlsæsonen nærmer sig og vi er næsten klar

Sejlæsonen starter i uge 27 og kører 6 uger frem. Vi afvikler aktiviteterne næsten som normalt, men selvfølgelig med nogle justeringer pga. corona-epidemien. De primære forholdsregler er følgende:

- Omklædning og bad skal ske hjemme. Skift til/fra våddragt kan ske på terrassen. Omklædningsrummene kan alene bruges som garderobe

- Der skal bruges håndsprit før og efter sejlads. Klubben sørger for, at det er tilgængeligt

- Antallet af personer i klublokalet begrænses af hensyn til afstandskrav. Når vejret tillader det, holdes morgensamling eventuelt udenfor.

Vi glæder os til at se jer alle under passende henyntagen til, at vi ikke skal sprede smitte i sommerlandet.

Allan Kirk, Formand