RØS er en klub for jollesejlere, kølbådssejlere, surfere og kajakroere. Vi sigter på at uddanne og dygtiggøre sejlerne og roerne, så de kan færdes trygt på vandet og føle glæde ved sejlsporten. Det gør vi ved en kombination af teoretisk og praktisk uddannelse samt mindre kapsejladsstævner. Vi lægger også vægt på sociale aktiviteter.

Voksentræning 2018 ... The Movie

Se den stemningsfilm fra årets voksentræning, som Pauline har lavet.

Kajakkalender 2018

Planen for årets kajakaktiviteter. Datoerne fremgår også af den samlede kalender for sommerens aktiviteter.

Se film om aktiviteterne i Rørvig Sejlklub