• Hvem kan være med?

Alle, som er fyldt 9 år, og som kan svømme 200 meter, kan sejle i Rørvig Sejlklub.

For kajakroerne er kravene 15 år og 600 meter.

Vi råder over Optimist-joller for begyndere, Tera-joller for de lidt øvede juniorer, Laser-joller for dygtige juniorer og seniorer samt en Yngling kølbåd.

Vil du hellere surfe, så har vi også et bræt og et sejl der passer til dig.

Kajakroning foregår som hovedregel i egne kajakker, men vi råder dog over 2 begynderkajakker.

• Indmeldelse

Du kan melde dig ind og betale indmeldelsesgebyr og kontingent via linket nedenfor.

NB! Angiv din hjemmeadresse.

Mød op mandage kl. 9 i skolernes sommerferie med en kvittering for indmeldelse, evt. ved at vise kvitteringsmail på en smart phone.

Vi tager ikke begyndere ind på andre dage for at have en god struktur på undervisningen.

Det årlige kontingent er 700 kr. for aktive juniorer og seniorer og 250 kr. for passive. Dertil kommer indmeldelsesgebyr på 300 kr. for aktive sejlere.

• Udmeldelse

Hvis man ønsker at melde sig ud, skal man henvende sig til kartoteksføreren på kartotek@roervig-sejlklub.dk.

Udmeldelsen er først gyldig, når kartoteksføreren har bekræftet modtagelsen af mail. Opmærksomheden henledes på, at en udmeldelse får virkning for det kommende kalenderår. En udmeldelse i f.x. februar 2014 vil således få virkning fra 1. januar 2015. Det betyder i dette eksempel, at man er forpligtet til at betale kontingent for 2014.

Link til indmeldelse

OBS! Betalingsdelen virker desværre kun, hvis du anvender Google Chrome som browser.