Img_3420%20opti
Kajak
Jollesejlads

Omfatter sejlads i optimistjoller, terajoller, zestjoller og laserjoller.

Klubben råder over et antal 'optier', som kan lånes, indtil du finder ud af, om det er noget for dig.

Når man vokser ud af optierne, eller hvis man vil starte lidt senere eller som voksen, kan RØS tilbyde sejlads i Tera-joller (eenmands), Zest-joller (tomands) og Laser-joller (eenmands).

Nye hold starter hver mandag i skoleferien.

Kajakroning

Kajaksektionen i Rørvig Sejlklub henvender sig både til de erfarne roere, der har en kajak allerede, og til de personer, der gerne vil prøve/lære at sejle i kajak og have et tilhørsforhold til Rørvig sejlklub.

Vi har de skønneste muligheder her i Isefjorden ved Rørvig med bugter og vige, som indbyder til kajak ture med medbragt mad, drikke og badetøj om sommeren.

Du skal være over 16 år og kunne svømme 600 m. for at deltage.

Der er fælles roning tirsdag kl. 17.00 og søndag kl. 10.30.

Windsurfing

Windsurfing eller brætsejlads er en populær ting, og farvandet omkring Rørvig er meget velegnet.

RØS råder over et antal brædder, som du kan låne til at starte med.

Da vi har svært ved at rekruttere instruktører til surf, så kan der ikke påregnes instruktion i hver uge.

Ynglinge-sejlads

Der er i løbet af sommeren mulighed for at prøve sig selv som gast i klubbens yngling.

Båden føres af erfaren kaptajn.

Stjernesejladser om lørdagen

Hver lørdag i sommerferien (og lidt til) er der kapsejlads - stjernesejlads - hvor man få lov til af prøve sine evner i konkurrence.

Kapsejladsen er åben for alle.

Onsdagssammenkomst

Hver onsdag sen eftermiddag/aften i sommerferien er der sammenkomst på terrassen foran klubhuset.

Arrangementets indhold og form kan variere fra uge til uge afhængigt af, hvad dem, som har meldt sig som ansvarlige, har valgt. Der kan f.eks. være drinks kl. 17, fællesspisning kl. 18 eller noget tredje.

Følg med i Holdsport og se nærmere om den enkelte onsdag.

Drikkevarer købes i klubben.